Utenfor

I dag er en "utenfor" dag. Alt føles feil. 

Litt utenfor meg selv. Følelsene mine ligger på utsiden og jeg føler meg premenstruell selv om akkurat det kan jeg jo ikke være.

Skulle på fototur med en venninne mens guttungen var i bursdag. Det ble endringer av planene, og jeg endte opp på fototur alene. Av og til er det deilig å være alene på fototur, men min ME kropp tåler ekstremt dårlig endringer i siste liten, så idag var tydeligvis ikke helt dagen for alenetur!  Dette viste seg enda tydeligere da jeg fant meg et sted hvor jeg kunne ta makro bilder i fred og ro. Jeg gjorde som jeg ofte gjør: la meg ned i gresset for å ta bilder. Umiddelbart sanset jeg en lukt som ikke var av blomster og nyslått gress, men hundebæsj! På hele skjørtet mitt! Takk for idag!  Hjem, dusje og full fart av gårde for å hente guttungen...

Humøret mitt bedret seg mye da mannen foreslo at vi gikk ut for å spise middag! Og da Brann vant 3-0 på min første kamp på ca 10 år så var jeg i strålende humør!

Jeg skjønte ikke helt min egen reaksjon for tiden, hissig, irritert, grinete ... men så kom jeg på det... jeg er ikke premenstruell, jeg skal jo bare på min vanlige kreft kontroll i morgen 😀 så da regner jeg med at humøret endrer seg i morgen. For min del, men kanskje mest for familien min og vennene mine som har måtte tåle humøret mitt i det siste. Beklager til alle jeg har "snappet" hodet av i det siste!!!

 

Én kommentar

http://hevhodet.blogg.no/

24.08.2015 kl.00:09

Aldri kjekt med sånne dager.. :/

Ønsker deg en fin start på uken :)

Flott blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

hits