Festligheter, og ME

40 års feiring
I dag har jeg sunget, danset på stolen, holdt kort tale og vært edru på fest. Natt til i dag sov jeg 14 timer, og det gjorde at jeg " holdt ut" på festen fra kl 19-2330. Jeg nøt å være tilstede, men kroppen gav fort signaler om at den ville hjem. Lenge siden jeg har hatt skjelvende hender, og magen slår seg vrang. Dette er signaler på at kroppen min virkelig har jobbet overtid i det siste. Signaler som jeg ikke vanligvis har, kun når jeg har overhørt kroppens skrik om at den ønsker hvile. Kroppen sender meg mange ulike signaler og jeg er godt vant med å ignorere de... og vet at jeg da får "svi" noen dager fremover. Slik er det med ME. Men jeg må allikevel velge å ta den svien innimellom.

I dag følte jeg at jeg var flink som gikk så tidlig fra festen, jeg koste meg så mye at jeg ønsket å være der i mange flere timer.
Da jeg gikk ut døren følte jeg meg trist for å gå glipp av alt dette gøye, samtidig glad for at jeg klarte å være der så mange timer. Rart å føle så store motsetninger på samme tid. Og jeg tror dette er første gang jeg har følt at det er skikkelig kjipt å ha ME! I kveld var det vanskelig å finne frem alle mine positive tanker, men det tok ikke så lang tid før jeg følte at dette var greit, jeg hadde tatt de riktige valgene, både ved å gå på festen og ved å gå hjem!
Jeg fikk sunget Paradise by the Dashboard light, og kunne smile for meg selv da jeg kjørte hjemover.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits