Verdens beste lege ?

Fikk en telefon fra fastlegen min i dag.
Han har vært i kontakt med en av Norges og muligens verdens fremste lege innen Borreliose.
De hadde drøftet situasjonen min, og kommet frem til at jeg skal fortsette med Doksylin 200 mg og i tillegg skal jeg ha 2 uker med Flagyl 400mg x 2.

Før jeg starter med Flagylen skal jeg ta nye blodprøver som skal sendes til nøye testing på Sørlandet.

Etter Flagyl og Doksy kuren skal det taes blodprøver igjen, for å se om verdiene er de samme eller om det er bedring, og deretter nye tester etter ca 6 måneder.

Nå¨føler jeg virkelig at noe skjer! Så håper jeg at resultatene også kommer!

Var også en tur til nevrologen i dag, han kunne bekrefte at Haukeland mener at jeg egentlig er frisk... dvs burde ihvertfall være frisk. Så fint da, bare så himla synd at JEG ikke merker noe til det.
Nevrologen som jeg var hos er den eneste jeg har møtt der oppe som lytter og som gjør noe for meg, selv om dette egentlig er litt utenom hans fagfelt. Så i dag fikk jeg ny henvisning til MR, og beskjed at jeg skal komme til ny kontroll om en stund igjen.

Stikkord:

4 kommentarer

Tove Helene

01.09.2011 kl.18:31

såå bra da...! virker jo lovende det da.. Krysser fingrene.. har en lege der oppe selv som mener jeg er frisk. Tydeligvis har de glemt det kroniske med hele sykdommen der oppe etter jeg fikk ny lege... Men er heldig og har en knall dyktig fastlege og behandling uten medikamenter som fungerer for øyeblikket.. !

Masse lykke til..!

Robban

14.03.2013 kl.21:15

Hei så godt å se at folk blir friske av borrelia. Det gir inspirasjon!

Når fikk du symptomer første gangen? Skal begynne på kur nå.

Elizabeth

28.04.2013 kl.00:46

Sjelden inne her..... vanskelig å svare på når jeg fikk symptomer, for jeg ble akutt syk i april 2010, men i mange år før det hadde jeg influensafølelse, og smerter i leddene. Tror kanskje at det begynte i det små rundt 2007.

Mads

16.06.2015 kl.13:02

Hei - jeg har opplevd å bli avvist av de fleste fastleger i forbindelse med borreliose som jeg strever mye med. Er det mulig å få vite hva denne fantastiske legen heter? Mvh Mads Nilsson

Skriv en ny kommentar

hits