oppturer og nedturer

Oppturene er fantastiske, da har jeg det flott, har mye energi og lite smerter. Når oppturene er tilstede i livet mitt glemmer jeg nesten at jeg er syk.

Men så kommer nedturene... jeg får problemer med å sove pga alle smertene, smerter i alle ledd, og langt inn i beinmargen virker det som. Og kroppen skriker etter søvn. Når jeg er dårlig tåler jeg nesten ikke lys og lyd, kroppen skjelver om jeg overanstrenger meg, og jeg prøver å holde ut til oppturene kommer tilbake.

Natron-bad var det Borreliose-venninne som foreslo for meg. Jeg lurte på om jeg hørte rett. Natron skal være rensende for kroppen, hjelper til å skille ut avfallsstoffer og det er bra for blod gjennomstrømmingen :) En vinn-vinn situasjon!

"Oppskriften" er som følgende: Legg deg i badekaret, fyll så varmt vann du klarer. (du orker varmere vann når du ligger i karet før vannet tappes i.) hell ca 3 ss natron i vannet, og ligg helst i 20-30 minutter. Dette kan du gjenta så ofte som mulig!

Så jeg prøvde oppskriften for noen dager siden, klarte å ligge i ca 15-20 minutter, og måtte krype til sengs etterpå. Borrelia-bakteriene liker dårlig varme, og jeg blir svak i hele kroppen etter varme bad/dusjer/badebasseng. Jeg blir da blytung i kroppen, og har problemer å bevege meg. Men jeg tenker at kanskje hjalp dette badet allikevel, for hvor dårlig ville jeg vært om jeg ikke hadde prøvd natron-badet?
Så jeg har bestemt meg for å prøve igjen i dag! For i morgen har jeg planer om å våkne uten smertene i leddene mine :) 

3 kommentarer

Elisabeth Osberg

23.06.2011 kl.21:16

Det skal du ihvertfall ha, Elizabeth. Positiv er du til langt ut i fingertuppene og til det ytterste hårstrå. Hørtes litt rart ut med Natron-bad, men her skal ingenting være uprøvd. Stå på, søten. Imorgen skal du våkne til en smertefri og alldeles lykkelig dag.

God klem fra Elisabeth.

Elizabeth

23.06.2011 kl.21:59

Takk-takk! men må nok vente med badet, ettersom TW gikk og la seg. Jeg kan ikke ta ett slikt bad uten at jeg vet at han sjekker at jeg har det bra..og evt hjelper meg til sengs etterpå ;) Kjekt at du leser bloggen, Elisabeth!

Elisabeth Osberg

23.06.2011 kl.22:35

Det var dårlig timing, TW. På den annen side her du noe å se fram til neste dag :0) Ja, jeg prøver å få med meg bloggene til de rundt meg, men det er nok sjeldent at jeg tar meg tid til å legge igjen en kommentar. Idag hadde jeg en time helt for meg selv hvor jeg nøt 3 ruter sjokolade og leste litt. Fikk dårlig samvittighet for den sjokoladen og gikk rett opp og vasket badet. Litt tungt da, siden jeg har fått meg en smell i ryggen, men er en smule sta jeg og.

Fortsatt fin kveld til deg.

Skriv en ny kommentar

hits