lyspunkt - hvor er du???

Jeg er så lei og så sliten!

Klarer ikke å se noen lyspunkt, selv om de sikkert er her, rett foran øynene mine.

Jeg er lei av å være syk, og få disse nedturene. jeg som var sikker på at jeg var på riktig vei, på vei tilbake i jobb, på vei til å bli frisk! Jeg var sååå positiv, tenkte positivt og begynte å planlegge fremtiden igjen.

Det skulle jeg nok ikke ha gjort. Eller fremtiden må bare utsettes litt. Ihvertfall planene mine om jobb, reise, trening, energi, gøy, mer energi, mindre smerte.. Ja alt dette som jeg nå lever med.

Akkurat nå trenger jeg noen lyspunkter!

4 kommentarer

Monica

05.01.2011 kl.18:21

Huff da Elisabeth.. Men husk at man faller ofte litt tilbak før man fortsetter fremover.. Se fremover og ta en dag av gangen. Ny lyspunktene selv om de ikke kommer så ofte som du håper på!!

Stor nyttårsklem til deg

05.01.2011 kl.18:24

ååååå skjønne snille gode deg ...... no gledet eg og meg til du snart var tilbake ... men vet du at den som venter på noe godt venter ikkje forjeves?? Gleder meg til å se deg igjen du e et lyspunkt hele du !!!!

Forstår godt du e dritlei alt og møkk lei av å være hjemme ..... ønsker så gjerne du skal bli kvitt dette shiiiiite og "leve" litt igjen ........ stor smask fra meg .....

og du vet trenger du stueforandring å slappe av på sofa så vet du kor eg bor vennen !!! :*

kjempeklem

Christina

06.01.2011 kl.10:45

Hvis du behøver å gå rolige turer, så er jeg hjemme og behøver akkurat det samme :)

Elizabeth

08.01.2011 kl.01:24

Takk!

Hadde en svart dag, etter lite søvn og masse smerter. Nå har det stabilisert seg litt både med søvn og smerter, og da blir ting litt klarere :) Jeg ser mange lyspunkt og livet er herlig å leve. Hadde bare ønsket at jeg skulle få selv bestemme hvordan det skulle leves, og ikke at sykdommen skal bestemme hva jeg kan og ikke kan gjøre.

Men uansett, tar en dag av gangen og kommer nok snart tilbake for fullt, og stueforandring og småturer er jeg nok alltid klar for. takk!

Skriv en ny kommentar

hits